Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Márti

Márti

Az érettségi vizsgámmal együtt a vegyész analitikus szakmát is megszereztem a szakközépiskolában. Innen egy kisebb váltással a kozmetikus szakmát tanultam ki, és mesterkozmetikus is lettem.

Néhány évig dolgoztam a szakmában, majd csatlakoztam a kozmetikai- és fodrászkellékeket készítő és forgalmazó családi vállalkozásunkhoz, és át is vettem a szüleimtől.

Amikor Betti lányom az első gyermekét várta, és megkérdezte tőlem, hogy használhatja-e ugyanazokat a kozmetikai készítményeket, amit a terhessége előtt, közösen gondolkodtunk el, hogy vajon mennyire van könnyű dolga egy kismamának, amikor természetes összetevőjű kozmetikumokat keres, hogy megóvja születendő gyermekét és természetesen saját magát a kemikáliáktól.

Jó lenne egy olyan hely, ahol nemcsak hogy megtalálhatja és megvásárolhatja, hanem ki is próbálhatja, meg is szagolhatja a természetes összetevőjű, organikus készítményeket.

Egy ilyen bolttá bővítettük kozmetikai kellékeket forgalmazó üzletünket, segítve ezzel azokat a hölgyeket, akik életük egyik legcsodálatosabb időszakában vannak.

Az oldal tetejére