Termékek

Itt tekintheti meg boltunkban lévő, folyamatosan bővülő termékkínálatunkat!
Az egyes termékek megtalálásában segítségére lehet Termék kereső funkciónk, használja bátran!
Amennyiben a keresett terméket így sem találja meg, szívesen segítünk Önnek személyesen a boltunkban, valamint telefonon vagy emailben!

Termék kereső

 
 

Forgalmazott márkáink

HerbArting

HerbArting

A kisbabák bõre rendkívül érzékeny, a legjobb gondoskodást érdemli! Valószínűleg minden édesanya védeni szeretné gyermekét a káros, mérgezõ anyagoktól.

Bővebben
Colo

Colo

Babavárás idején a bõr ápolására is fokozottan figyelni kell, hiszen a bõr sokkal érzékenyebb ilyenkor, a kismama pocakja több mint az ötszázszorosára tágul.

Bővebben
Helan

Helan

Ennek a különleges márkának – mely Olaszországban gyárt bio és fito kozmetikumokat - az egyik fõ irányvonala a Helan Linea Mamma.

Bővebben
Khadi

Khadi

A fényesen ragyogó, ápolt, puha és dús festett hajat nemcsak vegyszerekkel és egészségre káros hatóanyagokkal teli hajfestékkel lehet elérni, hála a Khadi termékeinek!

Bővebben
Sante

Sante

A Sante natúr kozmetikumai az egészségtudatosokon kívül nemcsak a fiatalok kedvence lehet, hanem az idõsebb korosztály tetszését is elnyerik.

Bővebben
VeraNatura

VeraNatura

A VeraNatura Manufaktúra egy 2014-ben alakult családi vállalkozás, ahol egyedi, kézmûves natúrkozmetikumokat gyárt a család szinte minden tagja.

Bővebben
Panarom

Panarom

A Panarom egy közel 15 éves múlttal rendelkező, aromás növényekből nyert illóolajokkal foglalkozó márka.

Bővebben
Phyt’s biosminkek

Phyt’s biosminkek

A Phyt’s francia márka rendkívül híres arról a meggyőződéséről, hogy a szépség és az egészség elválaszthatatlanok egymástól.

Bővebben
SpaRitual

SpaRitual

A SpaRitual spa termékeket, és manikűr pedikűr termékeket és kezeléseket kínál ahhoz, hogy kialakíthassuk és fenntarthassuk saját Slow Beauty gyakorlatunkat!

Bővebben
Hetedhét természetes kozmetikumok

Hetedhét természetes kozmetikumok

A Hetedhét kozmetikumok kitalálója és gyártója, Andrea kiábrándult a személytelen nagyüzemi gyártásból származó kozmetikumokból és a természetes szappanok és kozmetikumok felé fordult..

Bővebben
Pocket Trailer

Pocket Trailer

Hogy a kismotor és a futóbicikli cipelése ne legyen többé probléma...

Bővebben
O+X Szilárd Parfüm

O+X Szilárd Parfüm

Bakai Andi és Tibi kézműves, kímélő szilárd parfümjeiket, kiváló minőségű alapanyagok felhasználásával, családi vállalkozás keretében készítik. Tibor vegyipari gépészmérnök, Andrea pedig közgazdász. Addigi életüket hátrahagyva a Káli-medencébe költöztek és egy sokkal természetközelibb, egészségtudatosabb élet mellett kötelezték el magukat.

Bővebben
Moms Do Have Time

Moms Do Have Time

Határidőnaplók anyukáknak és kismamáknak...

Bővebben
Schüssler Natúrkozmetikumok

Schüssler Natúrkozmetikumok

Schüssler sók a bőrápolásért 

A szervezetünkben megtalálható ásványi sók felelnek életfunkcióink megfelelő működéséért, ezek hiánya különböző bőrproblémák kialakulásához is vezethet. Az esszenciális ásványi sók egyensúlyának felbomlását állítják helyre a Schüssler-sók, melyet Dr. Wilhelm Schüssler határozott meg terápiás rendszerében.

Bővebben
Purple Turtle Bag

Purple Turtle Bag

A Purple Turtle Bag mögött Csekő Lilla áll, aki rendkívül gyönyörű, egyedileg tervezett táskákat, hátizsákokat és egyéb termékeket készít textiből, textilbőrből és újrahasznosított anyagokból.

Bővebben
Winni's

Winni's

Környezetkímélő mosó-és tisztítószerek a háztartás minden területére, egy olasz márkától...

Bővebben
Eszterkrém Kozmetikum Manufaktúra

Eszterkrém Kozmetikum Manufaktúra

Vigyázz magadra, csak egy van belőled!

Csodaszép, feszes, tiszta bőr, természetesen – ezt biztosítják az Eszterkrém natúrkozmetikumok, melyek a tapasztalatok alapján valóban extra hatásosak, és a természetes alapanyagok hosszútávon támogatják bőrünk helyes működését.

Bővebben
Nagora Manufaktúra

Nagora Manufaktúra

Friss natúrkozmetikum. Természetesen mentes.

A Nagora Manufaktúra tagjai több mint 3 éve készítenek natúrkozmetikumokat, a legnagyobb gondossággal, odafigyeléssel, mindent saját kézzel.

Bővebben

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00-16.30
Kedd: 9.30-19.00 
Szerda, Csütörtök: 9.30-16.30
Péntek, Szombat , Vasárnap: Zárva
Mobil: +36 70 20 30 204
Telefonszám: +36 1 3 520 789
Email: info@momandbeauty.hu